WELKOM

 Ervaring, Competentie, Kwaliteit, Innovatie, Duurzaamheid (E.C.K.I.D.) - die zijn de sleutels tot succes van HQB Construct voor de realisatie van kleine of grote bouwprojecten.

Het bedrijf HQB Construct BVBA is een bedrijf geboren in 2010 en heeft naam gemaakt in de renovatie- en bouwsector door veilig en betrouwbaar  werken. Vertrouw ons, want als meestervakman kunt u zeker zijn van deskundig advies. Ons doel wordt bepaald door onze bijzonder hechte klantenservice en onze vriendelijke en technisch onderlegde medewerkers.

Ons doel als bedrijf is om door onze ervaring, competentie, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid (E.C.K.I.D) een oplossing op maat te creëren die is afgestemd op de behoefte van de eigenaar. Daartoe worden alle deelgebieden uitvoerig besproken en uitgevoerd.

Zorg ervoor dat de constructiediensten van HQB Construct het beste uit uw renovatieproject halen met hoogwaardige en kosteneffectieve technologie.

Al meer dan 10 jaar biedt HQB Construct een breed scala aan constructiediensten aan in Vlaams-Brabant, vele andere steden van België. HQB Construct streeft ernaar de hoogste normen te handhaven en tegelijkertijd de verwachtingen van onze klanten op alle niveaus te overtreffen. We komen niet alleen verplichtingen na, maar staan ​​ook bekend om het halen van harde deadlines en het leveren van de beste. We streven naar een responsieve klantrelatie waarmee we de doelen van elk van onze projecten kunnen bereiken en overtreffen.