Montage van vensterbanken

Na de exclusieve uitvoering van een pvc-assemblagewerking, zijn er slechts kleine retoucheerbewerkingen in de vensters om ze er functioneel en esthetisch aantrekkelijk uit te laten zien.
In dit geval is het noodzakelijk een vensterbank aan te brengen in de verlengingsstructuur van een pvc-profiel, erkend voor de bescherming dat het aan de wanden biedt, maar ook voor weerstand tegen vocht, hoge temperaturen, impactsituaties of krassen. Ze kunnen worden verwerkt met verschillende composietmaterialen (aluminium, marmer), maar ook met hoogwaardige materialen van wereldklasse, gemaakt volgens het profiel en de pakking die representatief zijn voor het systeem.
In de afgelopen jaren hebben we deelgenomen aan verschillende seminars op dit gebied en voortdurend geïnvesteerd in hoogwaardige werkuitrusting die in combinatie met de vaardigheden en bekwaamheid van onze medewerkers ons geleid hebben om de meest complete en innovatieve ideeën voor onze klanten te bieden bij het ontwerpen en uitvoeren van dergelijke werken rondom PVC montage.

lucrari HQB-glafuri-geam

lucrari HQB-glafuri-geam

lucrari HQB-glafuri-geam