Timmerwerk montage

De vensters zijn het belangrijkste verbindingselement tussen de metselwerkconstructies van de woning en ook een lichtbron of een absoluut ontwerpelement, indien deze gebouwd zijn in een karakteristieke stijl die de technologische ontwikkelingen van de huidige tijd beschrijft. Zonder het uitvoeren van timmerwerkassemblage in een professionele geest, zal het echter niet mogelijk zijn om de afdichtingsomgeving te vormen die een woning nodig heeft, noch de mogelijkheid om op hun niveau verschillende lamellen of gordijnen te verankeren om privacy in de kamers te bieden.
Omdat de kwaliteit van een raam alleen opmerkelijk is rond een compleet en correct installatieproces, grijpen we hiertoe in, een team dat ervoor zorgt dat het kleinste detail in de constructie van alle deuren en ramen verwerkt wordt, zodat het samenvalt met het verkrijgen van thermisch comfort en diepe esthetiek in elke kamer.
We hebben een volledig passende uitrusting en we produceren timmerwerk voor elk profiel, daarmee voldoen we aan de vereisten van elke klant.

lucrari HQB-montaj-tamplarie

lucrari HQB-montaj-tamplarie

lucrari HQB-montaj-tamplarie