Bevestiging van gevels van metselwerk

Het uitvoeren van de assemblagewerkzaamheden van façadevoorgevels in schijnbaar metselwerk is geen activiteit die alleen vaardigheid vereist, maar eerder professionalisme, vakmanschap, maar ook superieure ervaring.
Aangezien we de promotors zijn van alle interieurprojecten, hebben we besloten om dieper in deze operatie in te gaan om te zien dat het ingrijpen vanaf het moment van het einde van de weerstandsstructuur beginnen moet, omdat het een gemeenschappelijk doel is.
Alvorens een dergelijke operatie te beginnen, zal het ondersteuningsteam de werkquota trekken en steunhaken plaatsen daar waar het nodig zal zijn.
Tegenwoordig worden verschillende vormen van metselwerk onderscheiden. Afhankelijk hiervan worden de ontwerpkenmerken van het gebouw, de isolatie-elementen en andere functionele kenmerken in aanmerking genomen voordat met het werk wordt begonnen.
We hebben vakmanschap en de ervaring van een volwassen team om ervoor te zorgen dat al deze ontwerp-, voorbereidings-, uitvoering- en reinigingshandelingen efficiënt worden uitgevoerd.

fatade-aparente-02

fatade-aparente-01

fatade-aparente-head