Veranderingen in huisstructuren

Er kunnen structurele wijzigingen worden aangebracht om de indruk te wekken van een grote en luchtige ruimte. Voordat u met de daadwerkelijke aanpassing begint raadpleeg dan eerst een specialist om te weten of dergelijke wijzigingen mogelijk zijn en bepaal vervolgens welke inrichtingsstijl voor u het meest voordelig is. Als u bijvoorbeeld een muur geheel of gedeeltelijk opgeeft, krijgt u een ruim effect en meer inrichtingsopties. De muur kan de keuken scheiden van de woonkamer/eetkamer of van de hal.
Men kan ook de muur opgeven die de woon-/ eetkamer van het balkon scheidt of de twee hallen. In sommige gevallen is het mogelijk om af te zien van de inbouwkast of bijkeuken om een kamer uit te breiden, meestal de slaapkamer of de keuken.
Als u bezig bent met het opknappen, sluit u de mogelijkheid niet uit om deuren te verwijderen, zoals het scheiden van de woonkamer of keuken van de gang of ze te vervangen door glazen schuifdeuren, omdat ze het licht van de ene kamer naar de andere laten binnenkomen.

structuri-case-03

structuri-case-01

structuri-case-02